ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ДНІПРОВСЬКОЇ РА... П`ятниця, 29.03.2024, 15:26
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
» Освітній простір

» Знаменні дати

» Меню сайту

» Освітній портал

» Корисні посилання

» Педагогічна преса

» Головні новини

» Погода

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

» Форма входу

Головна » 2016 » Червень » 23 » Літні пришкільні табори
10:25
Літні пришкільні табори
 
 

Відпочинок у таборі «Сонечко»

Ось і відлунали останні позивні в пришкільному таборі відпочинок «Сонечко» на базі КЗ Кіровська СЗШ.

Нажаль не хотілося б залишати своїх вихователів, товаришів, які були поруч з нами 14 днів.

Дні проведені в таборі запам’яталися своєю неординарністю. Всі  міроприємства були організовані,  кожна дитина   мала можливість себе показати, розкрити свої  таланти. Всі діти були охоплені увагою вихователів.

Найбільше запам’яталися Дні Моди, Здоров'я Фантазії, Казки, Англійської мови, Художника, Книги, Математики, Дружби, СКАУТА, Юних талантів, та інші.

Проводилася гра – квест «Золотий скарб», «Ерудит».

Працювали бібліотека, гуртки за інтересами: «Театральний, Юні англічани, Мій комп’ютер, Вокальний, Початкове моделювання, Петриківський розпис.

Проводились спортивні ігри з футболу, тенісу, бадмінтону, веселі старти.

В пришкільному таборі відпочинку «Сонечко»  працювало 7 загонів, які кожного ранку зустрічалися на шкільному подвір’ї на лінійці та ранковій зарядці.

 На протязі кожного дня лунала музика,  дзвінкий дитячий сміх під час проведення  «Караоке», дискотеки.

Із задоволенням відвідали історичні місця  селища, Храми, м. Запоріжжя «Хортиця»,  фабрику «АВК», «Козацький хутір», Галушківка».

Смачні сніданки та обіди давали дітям відпочити від розваг, набратися сили та здоров'я.

В день закриття лагерної зміни, підбиті підсумки з врученням подяк

Велика вдячність селищному голові Гезю В.Г., депутатам селищної ради за надання матеріальної допомогу у вигляді безкоштовного харчування дітей пільгових категорій.

Лагерна зміна -2016 року прощавай,  літо – 2017, на нас чекай!

Начальник табору

відпочинку Т.М. Молянова 

Відпочинок у пришкільному таборі «Данко»

  

Добігла кінця табірна зміна пришкільного дитячого табору «Данко» на базі КЗ Баглійської СШ. Чудових вражень вистачить на цілий рік, адже кожен новий день приносив безліч нових емоцій, нових відкриттів.

У літньому таборі активний відпочинок поєднувався з розвитком інтелекту, вихованням особистісних якостей, набуття навичок самостійного прийняття рішень. Кожна дитина могла проявити себе відповідно до здібностей.

Учням 8 класу, як старшим, в цей період було довірено роботу вожатих. Саме з їхньою допомогою сплановано роботу табору, обрано назви та девізи загонів, намальовано цікаві стінгазети.

Цікавими були тематичні заходи, організовані та проведені педагогами-вихователями: «Степове – моє рідне село» (біолог Піхотіна О.В.), «Наші здібності та вибір професії» (філологи Степура С.В. та Могиленко С.Г.), «Неповторна українська пісня» (вчитель музики Шевлюга Т.К.), «Математика в моєму житті» (математик Парій Л.А.), «Ми – європейці. Ми знаємо англійську» (Люфтик Л.В.).

Багато позитивних емоцій додали спортивні конкурси, ігри під керівництвом вчителя фізкультури Саєнко О.І.

Під час табірної зміни наші учні на чолі з керівником туристичного гуртка Люфтик Л.В. взяли участь у Чемпіонаті Дніпропетровської області з велосипедного туризму, спортивного орієнтування та спортивного туризму. У змаганнях зі спортивного орієнтування ми були найкращі: Парій Ігор – І місце, Семон Ангеліна –– ІІ місце, Маннапова Сніжана – ІІІ місце, Москалюк Євгенія – ІІІ місце.

Діти, відпочивши в таборі, здружилися, навчились працювати в команді, спостерігати і досліджувати природу рідного краю, дбайливо ставитися до свого життя і здоров’я. А це обов’язково знадобиться їм у подальшому житті.

Учні та батьки, а також педагогічний колектив школи вдячні Степовій сільській раді за виділені кошти на організацію харчування в таборі. Свій внесок в організацію роботи табору зробив директор ТОВ «Ранет» Гречина Анатолій Станіславович: за його ініціативи виділені кошти на підвіз дітей із с. Благовіщенка.

Педагог-організатор КЗ «Баглійська СЗШ І-ІІ ступенів»

Тетяна Засікан

Звіт про роботу літнього табору « Веселка 2016» КЗ Балівська СЗШ,Дніпропетровського району,Дніпропетровської області.

 З 30 травня по 16 червня 2016 року у КЗ Балівська СЗШ було організовано пришкільний табір «Веселка».  80 дітей пільгових категорій мали можливість оздоровитися у таборі.

 Виховний процес у таборі організовувався за тематичними днями: «День загону», «День козацтва», «День подорожі», «День здоров*я», «День спорту», «День індіанця», « День  детектива», « День екскурсій», « День квітів», «День рекордів табору», « День туризму», « День моди і дизайну», « День навпаки», « День підведення підсумків». Навчання іноземній мові поєднувалося з кращими виховними методиками, процес пізнання – з відпочинком.

 Учні мали змогу брати участь в ігрових програмах – вікторинах, мовознавчих калейдоскопах, конкурсах міні-проектів. Із великим задоволенням учні   брали участь у створенні  « Книги рекордів табору», пошуках скарбів, створенні моделей  одягу із побутових матеріалів.   Свій майстер – клас  проводили  учасники гуртка « Петриківський розпис» ( керівник В. І. Міленко, заслужений майстер народної творчості України, член національної спілки художників України)Проводились спортивні розминки, ігри, індивідуальні та командні змагання,  багато  цікавого спілкування іноземною мовою. У роботі  табору використано різні інтерактивні методики, відео- та аудіо-матеріали, елементи арт-терапії (малювання, колажі з використанням природних матеріалів, конкурси, вікторини, призи та сюрпризи).

 Вихованці пришкільного табору « Веселка» були в захваті від запланованих екскурсій. За час перебування діти відвідали   01.06.2016р м. Дніпропетровськ , де взяли участь у заходах присвячених Дню захисту дітей, а саме ,відвідування парка ім. П. Глоби, діарами та музею АТО.

08. 06 . 2016 р. вихованці табору відвідали хутір Галушківка, Петриківського району. Діти мали можливість покататися на конях, взяти участь у козацьких розвагах, ознайомитись  з традиціями славного козацтва, скуштувати козацької каші. Ця екскурсія не залишила байдужим  нікого.

09.06. 2016. Вихованці табору відвідали кондитерську фабрику  АВК у м. Дніпропетровськ.

Було дуже цікаво  познайомитися з технологією виготовлення цукерок, з подальшою необмеженою дегустацією.

15.06.2016р. учні продовжили солодке знайомство з  унікальним процесом виготовлення каремелі ручної роботи. Це єдиний  карамельний цех на території  Дніпропетровської області.  Діти мали можливість   прийняти участь у майстер- класі та скуштувати  різнокольорові карамельки власного виготовлення. Після цього наші вихованці відправилися на  ретро виставку -  музей « Машини часу».

Час проведений в таборі та екскурсії залишили багато яскравих вражень і спогадів,  та збагатили  світ знань наших учнів.

Велика подяка вчителям Кошлі Г. В., Легезі О. Л., Музіці В. В., Логвін Н.А, інструктору по фізкультурі та спорту Погрібному О. М., вчителю англійської мови Чехлатій Н. М. , практичному психологу  Литвин А. Ю. та робітникам табору  Сидорець О. В., Кіндяковій Н. А., Баглай Т. П.  медсестрі Ткаченко Ю.В. за гарну організацію відпочинку, креативність,   активність, та  за успішне проведення оздоровчої компанії 2016 року.

Начальник табору                                                                                       

А. В. Ларченко.

Весела пора -  «Едельвейс»

 

Літо – весела і яскрава пора канікул.  Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером — це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.

Із 30 травня розпочав свою роботу пришкільний табір відпочинку "Едельвейс" на базі Горьківського навчально – виховного комплексу. Цього року  в ньому  відпочивало, розважалося, змагалося 55 учнів. Завдяки депутатам Горьківської сільської ради було організоване дворазове харчування.
         Дітей було об’єднано у 3 загони, яким дали назви  «Шнурки», «Торнадо» та «Динаміт».  Вихованці самостійно обрали назви, придумали емблеми, девізи, речівки.

          Керували роботою загонів досвідчені вчителі-вихователі, для яких потреби та інтереси дитини понад усе. Виховний процес із дітьми в таборі поєднував відпочинок, працю, спорт, які проходили в рамках тематичних днів: День Конституції України, День квітів, День мрії, День олімпійських ігор, День пісні,  День козаків та ін. Щоденно інструктор з фізичної культури  проводила спортивні змагання, естафети, спортивні ігри.

Щоб у дітей не залишалося жодної хвилинки для нудьги, на період роботи «Едельвейса»  працювали «літні» гуртки: «English Speaking Club», «Чарівні ручки», танцювальний гурток «Світанок», театральний гурток «Веселі гримасики», вокальний гурток «Співанки».  Протягом дня вихованці кожного загону мали можливість відвідати різні гуртки.

Працівники табору піклувалися не лише про те, щоб дітям було цікаво. Велика увага приділялася вихованню свідомого ставлення до власного здоров’я та власної безпеки вихованців. З цією метою проводилися інструктажі, бесіди, практичні заняття, міні-тренінги, дидактичні ігри, переглядалися мультфільми на цю тематику.

          Діти цікаво провели свій час і вже зараз цікавляться, чи буде і  наступного року працювати табір, бо вже починають планувати свій майбутній червневий відпочинок.
         16 червня пришкільний табір «Едельвейс»  зачинив свої двері.

          До наступної зустрічі, «Едельвейсе»!

 

                                                                     Маторова Т.В.,

                                                                       начальник пришкільного табору 

                                                                       «Едельвейс»

                                                                       КЗ Горьківський НВК

Мрії здійснюються у "Мрії"

Під таким девізом пройшла літня оздоровча кампанія у КЗ Горянівська СЗШ. В пришкільному оздоровчому таборі «Мрія» було оздоровлено 116 дітей, з яких було створено 5 загонів.

Кожен день вихователі, керівники гуртків, на чолі з начальником табору Уряшник Н.В., намагалися зробити для дітей маленьке свято. Тут вам і конкурси з призами, й ігри, і похід до лісу, і прийняття сонячних ванн, біля надувних басейнів, перегляд мультфільмів, карооке – клуб.

На допомогу вихователям прийшли учні старших класів, які були призначені ватажками загонів. Діти старанно й з великим задоволенням виконували свої обов’язки.

Час злетів швидко і на закритті табору вихователями було проведено анкетування, щоб дізнатися що дітям сподобалось найбільше з запропонованих розваг.

Дівчаткам найбільше сподобався конкурс «Міс «Мрія». Вони дуже старанно готувалися до цієї події, особливо до дефіле у вечірніх сукнях Журі було нелегко зробити свій вибір.

«День Нептуна», «День Джентльменів», «Свято подорожі в казку»  і багато  іншого діти запам’ятають надовго. Хлопчики були в захваті від гри «Фруктове дерево». Пройшовши всі випробування і завдання вони швидко знайшли в лісі «скарб» у вигляді дерева з фруктами.

Всі діти були задоволені відвідуванням гуртків «Орігамі», «Сходинки до інформатики», «Танцювальний», «Спортивний. Також ні дня не пустував майданчик для гри у волейбол. Незалежно від віку і зросту щодня там відбувалися змагання.

Та найбільше всім дітям сподобалась і запам’яталась екскурсія на хлібозавод у місті Дніпропетровськ, де вони не тільки побачили весь процес виготовлення хліба, але й пригощалися свіжеспеченим хлібчиком  та печивом

Сподіваємось, що мрії дітей під час літнього відпочинку у пришкільному таборі «Мрія» здійснилися. Адже мрії повинні здійснюватись!

                  «Едельвейс»    КЗ Горьківський НВК

Літній відпочинок у «Проліску»

         Літо - найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо - це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів.

Ми любимо сонце і квіти. І літо нам шле свій привіт! "Проліску" ми табору діти, Землі Зорянської цвіт!

         З таким девізом 30 травня знову розпочав свою роботу табір відпочинку  "Пролісок" при КЗ «Зорянська СЗШ» для учнів пільгових категорій: малозабезпечених, багатодітних родин, обдарованих дітей та інших категорій. Всього у таборі відпочила 71 дитина.

         Всі діти прийшли на відкриття табору з гарним настроєм. Із задоволенням в своїх загонах розучували девізи, малювали емблеми, співали гарних пісень та грали в ігри. У таборі було чотири загони: І загін- «Сонечко»- вихователі Крен Т.Д.,Титова М.Г., ІІ  загін – «Friendship»  мовний загін- вихователі Гноєва А.С., Височина О.А., ІІІ загін «Кульбабки» - вихователі Мала О.О., Підтикана Т.В., ІV загін «Кока-кола» - вихователь Ламза В.В.

         У таборі працювали гуртки за інтересами: спортивний- керівник Вербицький С.А., «Умілі руки» - Вусік В.В., «Люби і знай свій край» - Вербицька Т.М., вокальний – Панко Л.С.

         Вихователі та керівники гуртків підготували цікаву та різноманітну програму відпочинку для дітей, були проведені спортивні змагання між таборами відпочинку із Чумаківської та Степнянської СЗШ. Велике задоволення отримали діти від цікавих та змістовних екскурсій.

          І, що вкрай важливо для батьків, дітвора отримувала тут поживне, смачне дворазове харчування, кошти на нього виділила голова Чумаківської сільської ради Стець В.І.

Особлива подяка працівникам кухні : Малій Тетяні, Хрущ Велікцаті та Максименко Галині.

          Батьки ,діти яких відвідували табір, висловили подяку  організаторам  та всім працівникам табору за змістовний відпочинок їх дітей.

          Час, проведений у таборі, надовго залишиться у спогадах дітей. Вони будуть жити очікуванням, що наступного літа знову  зустрінуться у «Проліску».

Начальник табору   Єфіменко Л.О.

 

спорту Погрібному О. М., вчителю англійської мови Чехлатій Н. М. , практичному психологу  Литвин А. Ю. та робітникам табору  Сидорець О. В., Кіндяковій Н. А., Баглай Т. П.  медсестрі Ткаченко Ю.В. за гарну організацію відпочинку, креативність,   активність, та  за успішне проведення оздоровчої компанії 2016 року.

 

Начальник табору                                                                                      

 А. В. Ларченко.

Літо у пришкільному таборі  «Ровесник»

 Літо! Пора відпочинку та радісних сподівань, пора веселощів та смаколиків, сліпих дощів та нестримних злив. З очікуванням чекають літа учні та їх батьки, бо вже традиційно на базі КЗ Кіровська СЗШ№2( директор Любов Гладка)  розпочинає свою роботу пришкільний оздоровчий табір  «Ровесник».Сто вихованців табору, завдяки коштам , виділеним депутатським  корпусом  Кіровської селищної ради ( Голова Гезь В.Г.) ,змогли змістовно відпочити та набратися нових вражень. Начальник табору  «Ровесник»   Тетяна Самойленко професійно організувала роботу вихователів загонів «Смайлики»,    «Дружба» ( вихователь  Віра Усачова ),  «Живчики» ( вихователь Валентина Шамко),  «Апельсин»  ( вихователь  Богдана Горобченко),  «Чомучки»  ( вихователь  Інна Горяна ). Допомагали вихователям вожаті - учні середньої ланки школи.

Діти з великим задоволенням відвідували пришкільний табір, бо були тут і День відкриття , і День казки,  і День природи, конкурси та вікторини, перегляд мультиплікаційних  та художніх фільмів, дискотеки та квест. Звичайно були у таборі  ранкова зарядка, спортивні змагання, рухливі ігри та  «Веселі старти», організовані вчителем фізичного виховання Валентиною Щоглою. Особливо  запам’ятався День захисту дітей, де кожна дитина мала змогу взяти участь у конкурсах, змаганнях, показати свої здібності, проявити себе.

Працювали у таборі чотири мовних групи, організовані вчителем англійської мови Юлією Хузіною. Були захоплюючими   заняття у гуртку «Інформатики», які проводив  молодий спеціаліст , учитель фізики та інформатики, Олександр Спичак. Тут  були не тільки заняття на комп’ютері , а й досліди та експерименти.

Зі задоволенням ходили вихованці у походи до соснового лісу, на берег річки Дніпро, де проводили спостереження, вікторини  «Запитай у природи»,  «Голос рідної землі». Незабутні враження принесли дітям поїздки та екскурсії. Побували вихованці на виставі  «Пан Коцький» у Дніпропетровському музично – драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка, на екскурсії у Дніпропетровському історичному музеї ім. П. Яворницького,  аерокосмічному центрі, а ще відвідали кондитерську  фабрику  «АВК», де із задоволенням поласували солодощами.

Весело та незабутньо пролетіли чотирнадцять днів табірної зміни.

Адміністрація та батьківський комітет КЗ Кіровська СЗШ№2 виносить подяку депутатському корпусу Кіровської селищної ради та голові Василю Гезю за організацію безкоштовного харчування  дітей у таборі. За змістовну організацію відпочинку дітей  адміністрація школи  та  вдячні батьки виносять подяку начальнику табору  «Ровесник» Тетяні Самойленко , вихователям Інні Горяній, Богдані Горобченко, Валентині Шамко, Вірі Усачовій, керівникам гуртків Олександру Спичаку, Валентині Щоглі, Юлії Хузіній, кухарям Любові Нерезенко, Віті Світенко.

Заступник директора КЗ Кіровська СЗШ№2 Галина Загреба.

БАРВИ  ВЕСЕЛКИ

   З бадьорим настроєм та посмішками розпочав свою роботу пришкільний табір «Веселка»  в КЗ Підгородненська середня загальноосвітня школа №2.

   Тріумфальне відкриття пришкільного табору відбулося 30 травня 2016 року. Це святкове дійство,  до якого сумлінно готувалися усі загони та їх керівники. Учні переконалися, що саме тепер стартують літні канікули на повну силу.

   Атмосфера пришкільного табору «Веселка» пройнята національним духом та піднесенням. Дозвілля школярів спрямоване в основному на патріотичне виховання підростаючого покоління. На цій хвилі вихованці відвідали історичний музей ім.Д.І.Яворницького, музей АТО, оглядову екскурсія по м.Дніпро, на якій діти почули багато нового про своє рідне місто і полюбили його ще більше.

   Зразковий приклад збадьоритися і отримати життєву наснагу -  ранкова зарядка. Саме так розпочинався  кожен день у таборі. Взагалі діти пришкільного табору «Веселка» не уявляють свого життя без спорту. Між загонами проводились цікаві захопливі змагання: «Веселі естафети», день туризму, «Українці – найспритніші», «Апельсиновий  переворот», «Розвідай.Виясни.Повідом.» та інші.

   Циркова студія  «Романтики» розважала  малечу табору «Веселка» 1 червня 2016 року. Гумор,  костюми акторів, чудові номери – усе це створило яскраву атмосферу в залі. Також до Дня захисту дітей нас прийшли привітати вихованці районного Будинку дитячої творчості.

   Для дітей проводилися  майстер-класи з малювання  -  Петриківський розпис, ліплення, цікаві уроки  англійської мови , захід «Наші права записані у Конституції». Учні побували в районній бібліотеці та краєзнавчому музеї м.Підгородне, де для них були проведені цікаві бесіди. Крім того ми відвідали виставку екзотичних тварин у ТЦ «Караван», парк ім.Глоби, пожежну частину, де дітям провели профілактичну бесіду про те,  як потрібно поводитися під час грози, що не можна гратися сірниками та багато іншого.

      Життя у таборі  -  веселе та цікаве.

Заступник директора з виховної роботи Т.М.Хочу-Джу

Ми любимо сонце і квіти
І літо нам шле свій привіт!
"
Веселки" ми табору діти,
Землі
Підгородненської цвіт!

 

Ось і прийшло воно - довгожданне літо. Прийшло у теплих променях сонця, свіжій зелені трав, яскравому і духмяному різнобарв'ї квітів. Яка це прекрасна і дивовижна пора відпочинку, знайомств, улюблених забав, цікавих екскурсій і походів. Всі люблять і чекають літа, а особливо діти.

Закінчився навчальний рік. І знову розпочав свою роботу пришкільний (мовний) табір відпочинку «Веселка» на базі КЗ Підгородненської СЗШ №4,де протягом 14 днів  відпочили та оздоровились  44 дитини.

Начальник табору Кузьменко Галина Іллівна запланувала цікаве дозвілля, екскурсії та розваги. Цього року в таборі відкрито мовний загін, де з дітьми працював досвідчений вчитель англійської мови Станкевич Віктор Михайлович. Отже, діти не тільки відпочивали, але й удосконалювали свої знання  та проводили час із користю.

Особливо запам’яталася дітям і вихователям поїздка до м.Дніпра, а саме до музею АТО, який відкрили цієї весни. Експозиція відображає хроніку та передає дух бойових дій на сході України, містить справжні бойові експонати та реконструкції. Експонати музею розташовані у хронологічному порядку. Серед них:  техніка, постраждала у боях, фрагменти снарядів, якими обстрілювали українські позиції, уражена обстрілами санітарна машина, яка вивозила поранених у Пісках.  У  центрі експозиції - стилізація фрагментів Донецького аеропорту. Завершує дорогу історії АТО розгромлена зупинка "Піски". Екскурсанти були надзвичайно зворушені побаченим і ще довго залишались під враженням.

Беззаперечно, літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. Наскільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від дорослих – організаторів цього відпочинку, які чимало зусиль прикладуть, щоб їх діти були щасливими. Отже, старт літу був даний. Попереду у дітей ще багато дивовижних подорожей, веселих стартів, занять за інтересами, ігор.

 

                                      Старший вихователь пришкільного табору «Веселка » на базі КЗ Підгородненській СЗШ №4

М.В. Нестерук

Нема світлішого нічого в цілім світі,
Як сонце ясне й чисті небеса.
Нема нічого кращого, як діти,
Бо в них любов, надія і краса.

 

Пришкільний табір «Юність»

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.

Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів.

Щороку в нашій школі працює пришкільний табір відпочинку „Юність“ з при КЗ Підгородненський НВК № 1. У таборі діти цікаво проводять свій час. Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод. На скільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним багато в чому залежить від нас, дорослих, які чимало зусиль прикладають, щоб діти були щасливими.

Чого біля школи гуртуються діти,

Нарядні й веселі, ніхто не сумний?

Бо розпочалося справжнісіньке літо,

Відкрив свої двері і табір шкільний.

Літо — 2016

У комунальному закладі Підгородненський навчально – виховний комплекс № 1 розпочалася робота з оздоровлення учнів з 30 травня 2016 року  по 16 червня 2016 року. Начальник табору – Рябіщук Наталя Анатоліївна, заступник начальника табору – Тіт Вікторія Олександрівна. Вихователі: Тимощенко Людмила Анатоліївна, Сапай Анна Василівна, Мовчан Наталя Василівна.

Головним і найважливішим нашим завданням було збереження і зміцнення здоров’я учнів та запобігання ними нещасних випадків при перебуванні не тільки в таборі, але й домашніх умовах. Повсякденно проводилися бесіди, круглі столи, перегляд  документальних фільмів.

 Кожний день перебування дітей у таборі був наповнений новими справами, зустрічами, екскурсіями і розвагами.

Велика увага приділялася розвитку творчих здібностей та інтересів вихованців. Тому проводилися такі заходи, як майстер класи з петриківського розпису, заняття з малювання, де діти відчули себе справжніми майстрами та проявили фантазію. Також проводилися музичні заходи: «Музична мозаїка», «Музичний калейдоскоп», «Лабіринт», музична гра «Пізнайко», «Танцювальні перешкоди» (фізичні вправи на спритність).

Здорова нація – здорові діти.  Під цим гаслом було проведено комплекс заходів із зміцнення здоров’я дітей, пропаганди здорового способу життя: «Веселий експрес», «Естафета з м’ячами», «Старти надій», «Веселий експрес», «Захист зміцнення».

Заняття пройшли емоційно, весело, жваво та пізнавально. Були проведені екскурсії в бібліотеки міста.

01 червня 2016 року з самого ранку у пришкільному таборі «Юність», линула музика, було чутно дитячий сміх. В цей день традиційно проводиться свято дитинства до Міжнародного дня захисту дітей. На свято завітали гості з Районного будинку дитячої творчості. Вони розважали маленьких глядачів казкові виступами, танцями та веселими піснями.

Нововведенням цього року є літні мовні загони, які покликані спонукати дітей практично застосовувати знання з англійської мови, отримані упродовж навчального року.

Протягом роботи табору проводилися мовні години, мета яких — зацікавити дітей до опанування англійської мови, здобуття необхідних мовних навичок.

Мовні години дали дітям можливість спілкуватися англійською мовою та застосовувати свої знання у різних формах діяльності (ігрових і концертних програмах, театральних виставах тощо), розкрити свої таланти. При цьому знання дитини не оцінювалися так як у школі, дитина сприймала навчання як гру.

Батьки щоденно могли ознайомитися з планом роботи табору на інформаційному стенді.

Ми з нетерпінням будемо чекати наступного літа, так само як чекають його діти і їхні батьки, щоб знову прийти до літнього пришкільного табору.

Табір був у нас, мов казка,

І кругом краса і ласка.

Вихователям рідненьким

Будем дякувать гарненько –

За розваги, за навчання,

За чудове виховання.

Переглядів: 1574 | Додав: DRVO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
» Офіційні сайти
  • ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
  • ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ
  • УРЯДОВИЙ ПОРТАЛ
  • ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
  • ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ
  • ДОІППО
  • РЕГІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ

  • » Сайти шкіл
  • КЗ Балівська ЗОШ
  • КЗ Степовий НВК
  • КЗ Горьківський НВК
  • КЗ Горянівський НВК
  • КЗ Зорянський НВК
  • КЗ Обухівська ЗОШ №1
  • КЗ Обухівська ЗОШ №2
  • КЗ Любимівська ЗОШ
  • КЗ Миколаївська ЗОШ №1
  • КЗ Миколаївська ЗОШ №2
  • КЗ Олександрівська ЗОШ
  • КЗ Партизанська ЗОШ
  • КЗ Підгородненський НВК №1
  • КЗ Підгородненська ЗОШ №2
  • КЗ Підгородненський НВК №3
  • КЗ Підгородненський НВК №4
  • КЗ Чумаківська ЗОШ
  • КЗ Шевченківська ЗОШ

  • » Оголошення

    » Календар
    «  Червень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930

    » Архів записів

    » Пошук


    Відділ Освіти © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz